Hoe te helpen meisje haar seksualiteit te onthullen


We hebben allemaal zelfvertrouwen en hun troepen nodig. Voelt bij voorkeur nog steeds beter dan alles.

Laten we een geheim openen: meisjes hebben niet minder en zelfs meer nodig, omdat hun stemming ervan afhangt, en hun seksualiteit.

Vandaag vertellen we hoe we in je vriendin een roofdier moeten ontwaken en er spijt van hebben een echt vuur.

Spreek met NE

In feite kan alles altijd achterhalen met de hulp van woorden. Vooral bij meisjes — Ze zijn, in tegenstelling tot ons, gewend om bijna alles te vertellen en gedachten en gevoelens met je te houden.

Het is van toepassing op seks. In een gesprek kun je leren over de voorkeuren, sympathieën, smaken, fantasieën, en zelfs de meest verborgen verlangens, die ze misschien nooit gaf.

Banaalgesprek U zult uw interesse in haar persoon laten zien en laat zien dat haar mening en zij zichzelf ver van onverschillig is, maar het staat schat.

Ze zal je geliefd voelen en welkom, en dit is de belangrijkste wissel van seksualiteit.

Doe het complimenten

«Meisjes houden van oren» — oud als de wereld en op hetzelfde moment heel verstandig. Immers, het is pure waarheid.

Probeer je vriendin te vertellen dat ze er goed uitziet, in haar ogen, gewoon ongelooflijke schoonheid en de kracht van charme, en van haar figuur onmogelijk om af te scheuren.

Ik verzeker dat elke van deze uitdrukkingen haar ogen laten schijnen van geluk, strek haar glimlach bijna naar de oren, en het is heel goed mogelijk dat jij en je geen tijd hebt om het mee eens te

https://tunsacademy.com/app/

zijn, hoe je door een kus mee eens bent.

Flirteruy met ne

Draai haar tekenen van aandacht, maak complimenten en eenduidige hints. Met betrekking tot haar fantasie en problemen verbeelding.

Laat elk woord en een bericht een storm van emoties en een flirterige glimlach veroorzaken. Je kunt zelfs wat vulgariteit toevoegen, maar slechts kopen kamagra een beetje.

Geloof me, meisjes moeten zich welkom voelen.

Maak haar massage

Van woorden tot actie. Het is bewezen dat een zachte massage libido wakker is in zowel mannen als vrouwen.

Dus we adviseren u om te leren hoe het te doen. Op de een of andere manier in de avond na de werkdag, bied haar massage aan. We verzekeren dat het niet zal weigeren.

Als het genoeg is, kun je vanuit haar nek, schouders en terug naar beneden gaan, en er een keer — En jij allebei zonder kleding. Trouwens, je moet niet verwaarlozen Massage-cosmetica — Oliën, gels en massagescrèmes.

Velen van hen bevatten feromonen en andere stoffen die excitatie veroorzaken. Het helpt u de partner en een kortere manier te versnellen om naar de essentie te gaan.

Koop mooie lingerie

Meisje, natuurlijk. Hoewel als je rond het huis in de vreselijke en langdadige familiemeisjes liep — Je kunt het vrouwtje vergeten.

Aantrekkelijke linnen sets helpen om vrouwelijke seksualiteit te onthullen.

Laten we zeggen geheim: al deze kantcombinaties met string, gevormde beha’s en kousen meisjes kopen bijna altijd voor mannen en voor mannen.

Alles zodat we het leuk vinden en we wilden het allemaal snel verwijderen. Je kunt ook proberen seks te diversifiëren en elkaar te presenteren van een onverwachte kant.

Hoe? Koop erotisch thematisch linnen. Meid, serveerster, verpleegster en verder op de lijst. Ook een goede manier om je relatie op te warmen en de seksualiteit van je partner te vergroten .

Experimenteel

Dus dat seks niet iets gewerkt had en niet veranderde in een routine, en je meisje had niet het gevoel dat ze je niet meer aantrekt, je moet nieuw proberen.

Onder «Nieuw» We bedoelen en ongebruikelijke poses en een nieuwe omgeving en seksspeeltjes. Dit alles is vrij in staat om jullie allebei eerder onbekende sensaties te brengen en een frisse blik op elkaar te bekijken.

Plots miste ze enkele kleine dingen als anale plug of zoiets om regelmatig orgasme te ontvangen.

Maar ze besloot niet om het je erover te vertellen, «Hoe zou je daar niet denken?». Meisjes — soms verlegen maken, wat is er.


Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *